Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

İzinsiz tören, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde kanuni muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna hileınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya esaslı açılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yaraşıklı olarak belirlenen yerlere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hengâm degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapsı acil çıkış midein kullanılacaksa o hengâm muktezi koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Yangın Merdiveni Kapısı Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolay ve dışarıya yakınlarında açılmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli kucak oluşturur.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en usturuplu bedel politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

1 mm yahut elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan bol ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Bu baplar baz olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yapmak üzere iki gruba ayrılır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve münasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page